Nyhetsarkiv‎ > ‎

Grasrotandelen

lagt inn 9. nov. 2010, 12:19 av Jar Skoles Strykeorkester   [ oppdatert 16. nov. 2010, 02:44 ]
Fra 1. mars 2009 kan du som spiller hos Norsk Tipping bestemme hvilket lag eller forening i lokalmiljøet som skal motta inntil fem prosent av det beløpet du spiller for.

Grasrotandelen går ikke utover innsatsen eller premien din, men kommer i tillegg til det du spiller for. Forutsetningen er at laget eller foreningen er registrert i Frivillighetsregisteret.

Spillerkortet
Spillerkortet til Norsk Tipping er selve nøkkelen til Grasrotandelen. Du må altså spille registrert for å være grasrotgiver. Når du har funnet frem til den du ønsker å støtte, blir dette registrert på deg som spiller. Grasrotandelen gjelder på alle spillene til Norsk Tipping, bortsett fra Flax og Extra.

Vinn - vinn!

Det har ingenting å si om du taper eller vinner på spillet ditt. Du blir heller ikke belastet noe for å være grasrotgiver. Har du for eksempel spilt for 100 kroner på Lotto gir Norsk Tipping fem kroner som går direkte til den mottakeren du selv har plukket ut.

Vil du støtte grasrota? 
Når du skal levere spill fra og med mars 2009 av, vil du bli gjort oppmerksom på at Grasrotandelen finnes. Denne informasjonen vil møte deg uansett om du spiller hos en kommisjonær, via norsk-tipping.no, på en spillterminal eller på mobilen.


Det blir satt av penger til grasrotmottakeren din for hvert eneste spill du leverer. Selv om ordningen starter i mars, vil den ha tilbakevirkende kraft fra 1. januar av. Det betyr at når du velger en mottaker du vil støtte, så vil den foreningen eller klubben motta Grasrotandelen av det du har spilt for så langt i 2009.

Vi oppfordrer deg til å knytte deg til ordningen allerede i dag, og du gjør det på én av følgende måter:
1. Hos Kommisjonær: Skriv ut og ta med deg denne strekkoden og ditt spillerkort til en av Norsk Tippings mange kommisjonærer.
2. SMS: GRASROTANDELEN 979695500 til 2020 (tjenesten er gratis).
3. Internett: grasrotandelen.no eller norsk-tipping.no å foreta tilknytningen der.

4. Norsk Tipping Mobilspill.

Mer informasjon finnes på www.grasrotandelen.no. Her vil du også kunne følge med på hvor mye Grasrotandelene genererer for de enkelte Grasrotmottakerne.

Vil du gi din støtte til oss?
Lagnavn: Jar skoles strykeorkester 
Organisasjonsnummer: 979 695 500

Takk for at du støtter oss via Grasrotandelen!

Vervekort

Send organisasjonsnummeret videre og be familie, venner, kollegaer og bekjente om å
støtte oss via grasrotandelen. Her finner du et vervekort. Skriv det ut og gi videre:)
Comments